+386 (0)40 815 215

O nas

Uporabljamo najnovejšo medicinsko tehnologijo.

Medicinski center Šiška je zasebna ambulanta brez koncesije, ki se ukvarja z rehabilitacijo in fizioterapijo mišično-skeletnega sistema. Sledimo individualnemu pristopu obravnave pacientov z najsodobnejšo opremo in pripomočki. Izvajamo terapije po poškodbah oziroma obolenjih ter svetujemo o preventivnih ukrepih.

Medicinski center Šiška je vpisan v register zasebnih zdravstvenih delavcev pri Ministrstvu za zdravje in ima uradno dovoljenje za izvajanje storitev fizioterapije. Terapije izvajajo le fizioterapevti z diplomo oziroma magisterijem in opravljenim strokovnim izpitom.

Vodja rehabilitacije je Tjaša Lipovšek, ki je magistrirala na Zdravstveni fakulteti Univerze v Ljubljani s področja fizioterapije. Po opravljenem strokovnem izpitu je delovala na Inštitutu za medicinsko rehabilitacijo (UKC LJ) in kot asistentka poučevala strokovne predmete na Zdravstveni fakulteti Univerze v Ljubljani na oddelku za Fizioterapijo. Zadnjih 5 let se intenzivno ukvarja in izpopolnjuje na
področju rehabilitacije mišično-skeletnega sistema. Je zavzeta športnica in nekdanja gimnastičarka, ki pomaga tudi pri vodenju rekreacije za otroke in kot prostovoljka pomaga na številnih mednarodnih športnih dogodkih.